Johanne Prisak Pedersen

Jeg har siden jeg flyttede til Odense for at studere i 2012 været en entusiastisk løber. Jeg startede i Odense Atletik Klub, hvor jeg havde nogle rigtig gode løbe år og hvor jeg rigtig fik smag for løb og det med hele tiden at sætte mig nye mål og udvikle mig.

Jeg blev færdig med min kandidat i Idræt og Sundhed fra SDU i 2017 og i 2018 flyttede jeg til København i forbindelse med et job.

I dag løber jeg i Sparta og nyder at være en del af et sub-elitehold, hvor folk er meget engageret og ambitiøse med deres løb. Jeg har selv stadig masser af mod på at udvikle mig som løber både på det fysiske og det mentale plan.

I løbet af min uddannelse stiftede jeg bekendtskab med sportspsykologi som virkelig fangede min interesse og derfor valgte jeg at skrive speciale indenfor dette område. I et par år har jeg pga. arbejde og andre interesser haft lagt interessen for sportspsykologi på hylden, indtil jeg i vinteren 2021 fik ideen om at starte Mental Atlet sammen med Camilla.

Foruden, at jeg selv har en stor interesse for løb, så har jeg også haft en del trænergerninger. Jeg har bl.a. været tilknyttet DGI som instruktør og undervist på kurser for kommende løbetrænere. Derudover har jeg været ungdomstræner i Odense Atletik Klub og undervist kursister på Oure sommerhøjskole. Med denne blanding af praktisk erfaring og teoretisk viden vil Camilla og jeg står klar til at hjælpe dig i mål med dine drømme indenfor løb.