Skab resultater

sammen med os

Vi brænder for at hjælpe dig igennem hele løbeuniverset lige fra den største euforiske følelse efter et hårdt opnået mål til de sure morgener, hvor det regner, er mørkt og motivationen halter.

Skab meget med få værktøjer

Mental Atlet opstod da vi i vores løbekarriere efter lang tid med fysisk træning opdagede, hvor stor betydning de mentale forudsætninger er for at præstere og opnå ønskede resultater.

Det har rykket os som løbere at kunne håndtere nervøsitet, kunne presse os selv, få det maksimale ud af træninger, levere præstationer, evaluere både gode og dårlige resultater og vigtigst af alt turde tro på os selv og egne evner!


På samme måde vil vi også gerne hjælpe dig med at opnå dine løbedrømme.


Bag om Mental Atlet

Vi er et søskendepar som i juni 2021 åbnede Mental Atlet. Vores tilgang til mental- og løbetræning bygger på vores sportspsykologiske, fysioterapeutiske og humanfysiologiske viden samt vores egne erfaringer og store netværk inden for løb.

Når du indgår et samarbejde med os ønsker vi at skabe tryghed og tillid. Vi vil være engageret sparringspartner og gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med din udfordring.

Vi vil gerne lære dig at kende og hvordan vi helt specifikt kan hjælpe dig. I vores forløb er vi derfor altid i tæt kontakt for, at vi i fællesskab opnår den største succes med dit mål.