Individuelle samtaler

Individuelt forløb


Når du er i et individuelt forløb hos os, så tager vi altid udgangspunkt i dig og dine konkrete problemstillinger og udfordringer. Vi møder dig lige præcis der, hvor du er både som atlet og som menneske udenfor sporten.


Det kan være, du oplever nervøsitet i forbindelse med at skulle præstere, negative tanker om dig selv, frustrationer omkring din udvikling eller en svær periode i din sport, som begrænser dig i den måde, du gerne vil være på og ønsker at forme din sportskarriere.


I det inviduelle forløb vil vi over flere gange i fællesskab blive klogere på dig og dit liv, som atlet og som menneske. Vi vil i fællesskab finde konkrete løsninger til, hvordan du i praksis kan gøre mere af det, som giver mening for dig.


Vi vil gerne hjælpe dig med at blive klogere på dig selv, samt give dig værktøjer til at håndtere dine udfordringer.


Vores faglige tilgang


Vi arbejder ud fra adfærdsterapien ACT, som står for Acceptance and Commitment Therapy. I ACT er der fokus på at leve et engageret liv i overensstemmelse med dine personlige og atletiske værdier.


Gennem forskellige processer arbejder vi med at åbne op og invitere alle dine psykologiske oplevelser ind - tanker, følelser, fornemmelser, oplevelser, minder og lignende.

Gode som dårlige. Nemme som svære. Ønskede som uønskede.


Det gør vi for at blive opmærksomme på, hvad dine indre oplevelser får dig til at gøre og måske undgå at gøre. Undvigelserne trækker dig nemlig ofte væk fra det, som der er vigtigt for dig og skaber mening for dig.


Det kan være rart på kort sigt at undgå noget skræmmende eller ubehageligt (fx nervøsitet, turde udfordre dig selv, forventningspresset, en pause fra træning pga. skade osv.), men hvad sker der på lang sigt? Så sker der ingen ændringer, du fortsætter i ubehaget og du udvikler dig formentligt ikke.


Vi vil gerne hjælpe dig og arbejder med udgangspunkt i ACT, da det fungerer og forskningen viser, at det er en effektiv metode til flere psykologiske problematikker.