Vores team

Johanne Prisak Pedersen

Jeg startede i 2012 på uddannelsen Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet, hvor jeg fik en stor interesse for sportspsykologi allerede under min bachelor. Jeg pegede derfor min kandidat i samme retning og specialiserede mig i sportspsykologi. I mit specialeprojekt undersøgte jeg relationen mellem den mandlige træner og kvindelige sportsudøver.

I mit arbejde som sportspsykologisk konsulent kan virkelig godt lide at arbejde med mennsker og støtte deres udvikling. Det kan både være, når atleten ønsker at arbejde med sin udvikling og præstationsoptimering eller når det er svært og frusterende tanker samt følelser kan virke uoverskuelige. Så vil jeg gøre mit bedste for at støtte og hjælpe atleten med at håndtere udfordringen på en ny måde.

Jeg bor på Østerbro og bruger meget af min fritid på at løbe.

Camilla Prisak Pedersen

Jeg er oprindelig uddannet fysioterapeut, hvorefter jeg tog en kandidat i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet.

Jeg har altid brændt for at arbejde med mennesker i relation til sport og bevægelse. I mit fysioterapeutiske arbejde synes jeg, at det var spændende at arbejde med skadet atleter. Jeg havde særligt fokus på at hjælpe og støtte atleten i den mentale håndtering af skadesperioden.

På min kandidatuddannelse havde jeg fortsat fokus på den fysiologiske del af træning, men supplerede så meget som muligt med sportspsykologiske og coaching fag. Under min uddannelse stiftede vi Mental Atlet, hvor der blev rig mulighed for at arbejde med teorierne direkte i praksis.

Jeg bor i Middelfart og bruger også rigtig meget af min fritid på løb.

Mental Atlet

Vi er et søskendepar, som startede Mental Atlet i juni 2021. Vores tilgang til at hjælpe atleter bygger på vores sportspsykologiske, coaching, fysioterapeutiske og humanfysiologiske viden samt vores egne erfaringer indenfor sub-eliteidræt.
Når du indgår et samarbejde med os, ønsker vi at skabe tryghed og tillid. Vi vil være engageret sparringspartner og gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med din udfordring.
Vi vil gerne lære dig at kende og hvordan vi helt specifikt kan hjælpe dig. I vores forløb er vi derfor altid i tæt kontakt for, at vi i fællesskab opnår den største succes med dit mål.
Vi starter altid vores forløb med en helt uforpligtende snak om, hvad du ønsker hjælp til. Så du skal være velkommen til at kontakte os for at høre nærmere og om vi kan hjælpe dig.